Food Bandits Andere koek - Bakboek

Nu kan iedereen genieten van taart, cakes, brood en wafels. Lactosevrij - Glutenvrij - Vegan - Natuurlijke suiker.
Artikelnummer:
930010
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bestel binnen:
dan heb je het morgen in huis (mits op voorraad)
€25,99
Incl. btw

“Trust your creativity”

Wij zijn zo trots op ons tweede kookboek Andere Koek en het is heel tof om jullie creaties online te zien.

Hieronder zetten we de meestgestelde vragen op een rij en mocht je het boek nou nog niet hebben dan hopen we natuurlijk dat dit voor jou het laatste zetje is ;)

Is het een dieetboek?

Ik heb zelf een beetje een hekel aan de term dieet boek omdat ik geloof dat afvallen draait om het volledig en permanent veranderen van je voedingspatroon. Dit is ergens wel jammer en toen drie jaar geleden ons eerste boek uitkwam deed ik er ook al niet aan mee, want het woord: “dieet “ verkoopt. Het is een allergievrij boek, wat inhoudt dat we voor bijna elke voedselintolerantie; lactose intolerantie, tarwe allergie, coeliakie, vegan etc. een recept hebben. Nu kan iedereen genieten van taart, cakes, brood en wafels.
Daarnaast vonden we het ook heel leuk om meer te vertellen over hoe wij werken. Dus staat er ook een hoop informatie in over fotografie, styling en scheikunde, we willen echt een uniek boek maken wat je nog niet in je kast hebt staan.

Is het kokosboter of kokosolie?

Het is echt kokosboter en wel de reukloze versie, anders wordt het wel een heel tropisch boek. Kokosboter is de vervanger voor roomboter en heeft ook de eigenschap dat het weer hard wordt bij 27 graden. Dit kan heel handig zijn bij een taart. Kokosolie is kokosboter zonder vezels en wordt niet gebruikt in het boek. 

Ik heb een notenallergie, hoeveel recepten zijn er geschikt voor mij?

Rond 25 recepten in het boek notenvrij.

Ik wil graag … vervangen voor:…

Helaas is dit niet zo simpel als bij regulier bakken. Bijna alle recepten zijn vegan, glutenvrij en niet met geraffineerde suiker gemaakt. Dit houdt in dat de reacties ook anders zijn. Houd je echt aan het recept en denk anders na over de functie van het ingrediënt. Bijvoorbeeld als ik geen bakpoeder heb wat gebruik ik dan als rijsmiddel? Neem dan ook goed het stuk over chemie van het bakken door waar dit wordt uitgelegd en volg ook onze serie op de blog. En wie weet kom jij tot een nóg lekkerder recept.

Ziet het er in het echt ook zo uit?

Bakken blijft altijd een wonderlijk iets. Als je de technical ziet bij The great British bake off dan ziet het er altijd weer allemaal anders uit. Maar wij hebben alle recepten uitgebreid getest en als je aan het recept houdt moet het zeker lukken en erg lekker worden. En wat betreft styling en fotografie moet het samen met de tips die in het boek staan en eindeloos oefenen zeker lukken!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »