Biovegan Agar Agar 30g - BIO

Agar agar poeder ideaal als geleermiddel voor gelei, confituur, nagerechten en aspics.
Artikelnummer:
211028
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
product-banner
€3,79
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 4 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

Biovegan Agar Agar 30g - BIO

Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.

Zuiver plantaardig geleermiddel voor stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades, taartcouverture, groentegeleis of snijdbare spijzen. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine.

Gebruiksadvies

Geleerproduct Agar-agar volgens de doseringsaanwijzing in de koude vloeistof roeren, opkoken en 2 minuten lichtelijk laten garen terwijl je roert. Voor koude substanties: 2 gram geleerproduct BIO-agar-agar met 100 ml koude vloeistof in een kleine pot door elkaar roeren, opkoken en 1 minuut laten garen. Letwat laten afkoelen, vervolgens de koude ingrediënten geleidelijk toevoegen en erdoorheen roeren. Liever niet omgekeerd. 

De optimale mate van verstijfseling is beriekt in de koelkast na ongeveer 3 uur. Agar-agar geleert alleen beneden 40 °C.

Dosering: 2 gram (ca. 1 afgestr. theelepel agar-agar) geleerproduct komt overeen met ongeveer 6 blaadjes gelatine en geleert 500 ml vloeistof.

Ingrediënten

Geleermiddel Agar-Agar*.

*Uit biologische teelt.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 775 kJ / 191 kcal
Vetten < 0,5 g
- waarvan verzadigd <0,1 g
Koolhydraten 10 g
- waarvan suikers 0,5 g
Vezels 70 g
Eiwitten 2 g
Zout 3,1 g

Netto inhoud

30 gram (1,05 oz).

Contactgegevens leverancier

Biovegan GmbH, Allee 1, DE-56579 Bonefeld, Duitsland.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »